luni, 28 mai 2012

Roxy Tattoo Design – Ştim bine ceea ce facem!


Un semn al dragostei purtate persoanei iubite chiar în dreptul inimii tale, simbolul unui obiect care te reprezintă sau pur şi simplu pentru că vrei să fii în trend cu moda – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să îţi faci un tatuaj. Şi dacă ai ales acest lucru trebuie să ai mare grijă unde şi cine ţi-l face pentru că riscurile sunt foarte mari. De aceea, noi, Roxy Tattoo Design, ne-am născut tocmai cu scopul de a le oferi bucureştenilor un altfel de mediu în care să se simtă în siguranţă, pe mâinile celor mai buni profesionişti în arta tatuajelor din România.

Tatuajul – un element de fashion

Un tatuaj nu este doar un simplu desen. Este un desen făcut pe corpul unui om, de aceea cel care îl realizează trebuie să fie un adevărat profesionist. O simplă mişcare făcută greşit şi lucrarea nu mai poate fi recuperată. Salon Roxy Tattoo Design Bucureşti este pe piaţa din România de peste cinci ani, iar în această perioadă le-am dovedit celor care ne-au trecut pragul că serviciile pe care noi le oferim sunt de cea mai înaltă calitate. Salonul nostru este membru marcant al Uniunii Tatuatorilor din România şi reprezintă unul dintre cele mai renumite şi apreciate saloane de tatuaje şi piercing din Bucureşti. Dacă nu de mult persoanele care îşi făceau un tatuaj erau considerate că au un slab nivel de pregătire profesională, acum, în întreaga lume, tatuajul a devenit un must-have. Indiferent dacă este de dimensiuni mici sau de dimensiuni mari, este o floare sau un şarpe, un bărbat sau o femeie, apă sau foc, pasăre sau dragon – un tatuaj exprimă personalitate pe care o ai sau poate să îţi aducă aminte de un eveniment important din viaţa ta sau de o persoană dragă care nu este lângă tine.

Cei mai buni artişti tatuatori din ţară

Salonul de tatuaje Roxy Tattoo Bucureşti este "dotat", în primul rând, cu doi dintre cei mai buni artişti tatuatori de la noi din ţară, care datorită experienţei pe care o au în acest domeniu nu au cum să dea greş. Apoi, salonul nostru este amplasat într-un salon de aproximativ 100 de metri pătraţi şi este dotat cu aparate de cea mai înaltă calitate. Locaţia noastră este foarte accesibilă tuturor bucureştenilor care vor să ne treacă pragul chiar şi pentru o scurtă vizită, pentru a se convinge de serviciile pe care le oferim. Astfel, Roxy Tattoo Desgin se află în Piaţa Dorobanţi, Str. Sofia, Nr. 26, Sector 1.
Pentru că suntem unii dintre cei mai buni în arta tatuajelor, salonul nostru îşi va deschide cât de curând şi o filială chiar în Spania, la Barcelona (Catalunia). Pentru mai multe informaţii despre modelele de tatuaje pe care noi le putem realiza, preţul acestora sau pentru orice alte informaţii suplimentare nu ezitaţi să intraţi pe pagina noastră oficială de Internet, roxy-tattoo.com, de unde veţi avea posibilitatea să aflaţi tot ceea ce vă interesează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu